fredag 3. juli 2009

Stakkars Manchester United

Da er det klart - Michael Owen er klar for Manchester United.

Men er det rett vei å gå, Mr. Ferguson?

Michael Owen er på hell. Jeg har alltid likt Owen, men sist sesong var grusom. Han rykket ned som kaptein med Newcastle, han har ikke scoret på et halvt år og han har som sagt blitt koblet til klubber som er mye mindre enn selveste Manchester United.

Jeg håper for Uniteds del at dette ikke er første tegn på desperasjon. Etter at de fikk nei fra Karim Benzema, mistet Carloz Tevez og ennå ikke har kapret seg en skikkelig erstatter for Ronaldo (nei, jeg tror ikke Valencia fra Wigan er den rette), signer de nå altså på Owen. Det lukter litt rart av akkurat det.

Men Mr. Ferguson har jo tidligere vist at han har nese for smarte overganger. Noen unntak har det jo vært, men når man ser på nevnte Rondalo, midtstopperen Vidic og den geniale signingen av van der Saar, kan United-fansen nok en gang håpe at Ferguson vet hva han driver med.

Og når man leser at naboklubben Manchester City prøver seg på John Terry fra Chelsea må man bare le litt. De satser i alle fall. Det skal de ha. Kan vi gå mot et tronskifte i Manchester, mon tro?

Jeg tror nemlig at Owen blir en fiasko i Manchester United.

PS! Godt tips - få full oversikt over sommerens overganger og ikke minst rykter på denne siden.