onsdag 1. juli 2009

Real Madrid - et tegneserielag?

Det er sikkert flere av dere som en eller annen gang har spilt Football Manager. Spillet går ut på at du er manager for et valgfritt lag og skal gjøre ditt beste for å bringe laget til toppen - enten det er i hjemlig liga, Champions League eller verdensmesterskapet for klubblag.

Etter noen år med suksess har pengene hopet seg opp og alle verdens spillere vil til ditt lag. Du kan velge og vrake fra øverste hylle, og når sesongen sparkes i gang har du ofte hentet inn noen av verdens beste fotballspillere.

Slik er Real Madrid i virkeligheten.

Ikke nok med at de har hentet inn Kaka fra Milan og Ronaldo fra Manchester United. I kveld ble det også klart at Karim Benzema går til den spanske hovedstadsklubben for utrolige 315 millioner kroner. Dermed ble Manchester United snytt for enda en spiller.

Frankrikes Ribery uttaler også at det blir Real Madrid eller ingenting.

Men nå må de snart begynne å selge unna spillere. Stjernegalleriet er rett og slett for fullt, og spillere som van Nistelrooy, Sneijder, Heinze, Robben og Huntelaar er på vei vekk.

For noe sier meg at Real Madrid ikke er ferdig å handle helt ennå. Torsdag sier ryktene at tre nye spillere er på vei inn.

Så blir det utrolig spennende å se om den nye treneren klarer å ta Real Madrid til de høydene styret og stellet ønsker. Jeg tør ikke tenke på hva som skjer om de spiller to uavgjort-kamper på rad mot Valladolid og Gefate.

Da kommer det til å lukte svidd i både garderoben og lommeboken.